Otkup izdavačkih prava – podržite nas

U svojoj djelatnosti Zaklada ZTI ima izdavačku i promidžbenu djelatnost. Koja se trenutačno ostvaruje kroz Hagio.hr časopis i portal. Već smo vas obavijestili kako razmišljamo o proširenju naše izdavačke djelatnosti i otkupu izdavačkih prava od Teovizije te izdavanju profesorovih knjiga.

Pregovori s Teovizijom još uvijek traju. Analize koje smo napravili pokazuju da nemamo dovoljno sredstava kako bismo započeli s otkupom prava. Provođenjem anketa i istraživanjem tržišta pokazalo se da postoji velika potreba i želja za profesorovim knjigama, a porazno je da sedamdeset posto profesorovih knjiga trenutačno nema uopće u ponudi.

Kroz anketni upitnik dobili smo poticajne odgovore i potporu da se krene s kupnjom prava. Budući da želimo očuvati i proširiti profesorovo djelo i riječ, i zbog svih ranije navedenih razloga, odlučili smo se upustiti u projekt: “Uključi se da pisana riječ Tomislava Ivančića i dalje živi”.

Račun za otkup prava za knjige Tomislava Ivančiča – projekt “Uključi se da pisana riječ Tomislava Ivančića i dalje živi”:

IBAN: HR87 2340 0091 5110 9618 8

PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.

10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia

SWIFT CODE: PBZGHR2X (za inozemne uplate)

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Related posts

Novosti

Obavijest o otkupu izdavačkih prava

Obavještavamo vas da smo prikupili potrebna sredstva od 543.750,00 kn za otkup izdavačkih prava za knjige profesora Tomislava Ivančića. Zahvaljujemo vam što ste nas podupirali

Projekti

Otkup prava za knjige Tomislava Ivančića

Od devetog mjeseca intenzivno planiramo i provodimo aktivnosti na pripremi i oblikovanju crowfunding kampanje ”Uključi se da pisana riječ i dalje živi”, a sama kampanja